Over

Een blog over reizen en de plastic soep. Een gezin wat van avontuur en de natuur houdt. Een gezin bestaand uit Jiska en Joris, Noor & Mees. Aan mij, Jiska, de eer om onze avonturen in woorden te vangen. Geïnspireerd wordt ik zeker door de anderen.

Zo inspireerde Noor ons door haar spreekbeurt over de plastic soep te doen. Ze opende onze ogen voor wat al lang zichtbaar was. We zagen het alleen nog niet bewust. Samen met Noor gaan we nu ontdekken wat wij kunnen doen. Letterlijk de handen uit de mouwen steken om de natuur te ontzien van al dat plastic. Ontdekken wat we zelf thuis kunnen veranderen. Hoe we onze plastic voetafdruk kunnen verminderen.

We houden van reizen. Rondtrekken. Ontdekken wat de wereld ons te bieden heeft. Af en toe de stad in duiken, vooral in de natuur te vinden. We zoeken het avontuurlijke in het kleine. Klein geluk wat voor het oprapen ligt. De zonsondergang of de zonsopkomst, wandelen in mooie gebieden, een klimtocht naar een gletsjer of mooie stenen zoeken in het dal. We delen onze tips en vertellen onze verhalen.

Volg Petit Amour op Instagram, Facebook en Twitter.

No Comments

Leave a Comment