Liefde voor het kleine

Het ontstond op het moment dat ik vijf geluksmomenten mocht delen op facebook. Er borrelde zo maar een idee op. Of zomaar? Iemand wees me er op dat ik een boek moest uitgeven, gevuld met geluksmomenten. Nu lijkt me dat werkelijk waar te gek om een boek uit te geven. Alleen voelt dat zo groots. En wanneer het groots voelt, lijkt bij mij direct het begin zoek. Dan raak ik mijn overzicht en focus kwijt. Ga ik allerlei andere dingen doen die er niets mee te maken hebben. En parkeer ik het idee. Alsof je een boek terug zet op de plank met de intentie het te gaan lezen wanneer het moment daar is.

gewoon-doen

Ondertussen blog ik al een tijd voor Chowie. Over eten, recepten, mijn ervaringen in de (moes)tuin. Mijn vingers ratelen altijd over het toetsenbord. Zo ontdek ik dat schrijven een passie voor me is. Het kost me nauwelijks moeite, het voelt heel natuurlijk. Het brengt me ontspanning en geeft me een glimlach op mijn gezicht. Bloggen is voor mij een onbewandeld pad belopen. Van te voren weet ik niet precies wat ik onderweg allemaal tegen ga komen. Dat is precies wat mijn drijfveer is, want het maakt de avonturier in me los. Ik ga ontdekken, beleven, ervaren wat het leven me brengt en zal het delen met degene die met me mee wil genieten.

and-so-the-adventure-begins

Welkom op Petit Amour.

6 Comments

 • Age Hartsuiker 28 januari 2015 at 14:26

  Hoi Lieverd,
  De site is prachtig geworden.
  Je hebt ook een heerlijke manier van schrijven, super!
  Succes,
  groetjes,
  Age

  • Jiska 28 januari 2015 at 14:34

   Bedankt Age, een mooi compliment. En dat de site zo mooi is geworden heb je ook aan jou kinderen te danken. Jij ook bedankt 🙂

 • Suzan 28 januari 2015 at 17:28

  Prachtig Jiska! Gaaf dat je je dromen najaagt! Wordt blij en enthousiast van je verhalen. 🙂 Veel plezier met het schrijven van alle blogs die nog komen gaan… Xx

  • Jiska 28 januari 2015 at 17:51

   Ah dankjewel Suzan, dat is lief 🙂 En dat plezier ga ik zeker beleven bij het schrijven 😀

 • rosan de bode 29 januari 2015 at 07:02

  Prachtig!! Je hebt talent en je streeft een droom na! Ik bewonder je! X

Leave a Comment